Wednesday, July 15, 2009

That was scary!

lTengah2 dalam kereta nak pergi mall,

Yt: yeayeay!! kereta dah bersih..

Ui: *pandang dengan muka curiga* haaa, ko basuh kereta nih mesti ko nak dating..

Yt: huh, amende nyee...*muka bosan*

(dah berapa bulan MyWhite aku tuh tak berbasuh, maka haruslah aku excited bila lihat ia berkilat kembali...betul, takde kena mengena dengan yang hidup mahupun yang mati)

elok je sampai junction, teeeeettt teeetttt bunyi sms

Yt: isk, pakcik nih..macam tau2 je aku nak kuar..sib baik sempat..

Ui: haaaa, betul kan aku kata..wah, terus tukar lane..ahahha

Yt: *dalam hati-shadap la pempuan=p*

Pung piang pung piang, pergi amik dia then tiba2 offer nak belanja makan.

impromptu lagi....dgn aku fool of wardrobe malfunction di kala itu, nasib la labu... aku memang buta warna, colour incoordinate.

Kisah selanjutnya di tempat makan,

borak borak makan makan...terkeluar cerita pasal semalam. oh, geng sekepala rupanya...

alih alih dia senyum kambing pastu melambai seseorang..

wallahwei, that very person we're talking aboutl! none of them plan the co-incident by the look of their faces, i can assure u that...

erk, i guessss....

p/s...aku rasa spooked. psychic.

4 comments:

oome said...

ya rait yat, ya rait.. -mate guling guling-

yatt said...

pempuan,

shadap!!

*sekeh pala*

hafizahmaha said...

chet, gosip due orang je?

malas nak layan.

*sulk*

yatt said...

fizah-kesayangan-maznisah: alah, sape suruh ko tak dapat dihubungi petang tuh...kalu tak dpt mkn ikan bakar..


next time ok???